Rots of oefenwand beklimmen

Hier kunt u de basisbeginselen van het rotswandbeklimmen onder de knie krijgen en afdalen op een natuurlijke klimwand niet ver van Spindleruv Mlyn. Het doel is niet alleen om kennis te maken met het materiaal en de basistechnieken van het klimmen, maar ook om te zien wat de klimmer voelt als hij de zwaartekracht weerstaat. U gaat met een minibus naar de rotsen bij Strážný en terug, of u oefent op een kunstwand in Spindleruv Mlyn.

De prijs is inclusief: instructeur, materiaal en vervoer. Deze activiteit neemt zes uur in beslag. Een adrenaline verhogende leuke bezigheid!

Raften
Sportief bezig zijn in het water! Zowel beginners als gevorderden kunnen gedurende dit programma raften op de rivier de Jizera of de Elbe. Laat u zich per water meevoeren door de natuur! Heel makkelijk raften, ook voor families met kinderen. Een mooie en ontspannende dag op de rivier, omgeven door de prachtige beschermde natuur van het Tsjechisch Paradijs. U gaat met een minibus naar Malá Skála, vervolgens raften op de Jizera rivier met een zwemmogelijkheid, dan weer terug. U leert hoe u een boot moet besturen en wat u van de rivier kunt verwachten. Dagprogramma van 10.00 tot 15.00 uur. De prijs is inclusief instructeur,vervoer en uitrusting.

Mountainbiken

Mountainbiken in de bergen onder het genot van een aangenaam klimaat, een prachtige omgeving en een gezellige entourage. De route voert van Medvedín naar Benecko en terug, naar de berghut bij Bílé Labe en via Krásná Plán naar Strážný en terug. U kunt zowel in het dal starten (voor gevorderde fietsers), of met de stoeltjeslift omhoog, fietsend over de heuvelruggen en bergafwaarts terug naar Spindleruv Mlyn (u kunt zelf uw route bepalen). De prijs is inclusief: instructeur, huur van de mountainbike en helm. Indien u de stoeltjeslift neemt als makkelijk alternatief dan kost dit € 3,– / p.p. extra/

Vanuit Spindleruv Mlyn berg afwaarts met de step.

Deze activiteit is nieuw! Probeer bergafwaarts te steppen. Mountainbikes zijn verleden tijd! Deze nieuwe ervaring is geschikt voor iedereen. Dit programma duurt ca. 1 uur en 30 minuten. De prijs is inclusief instructeur en step. Van 10.00 tot 17.00 mogelijk.

Abseilen

Een snelle en makkelijke introductie abseilen. U leert hoe u de uitrusting dient te gebruiken voor het abseilen langs de Labská dam in Spindleruv Mlyn. De 35 m hoge wand zal een fluitje van een cent blijken! Zet alleen maar de eerste stap en… U krijgt als bonus één gratis trip vallend abseilen. De prijs is inclusief: instructeur, uitrusting en dé extra bonus vallend abseilen. 4 uur durend programma.